zondag 26 december 2010

Bastaard Bea


De tering. Bars kop ontploft zowat door de ietwat grote hoeveelheid veel te goedkoop bier die hij gisteren op eerste kerstdag zijn kraag in heeft laten verdwijnen. Auw. Dit jaar hoefde de Arubaanse ambulancedienst dan gelukkig niet uit te rukken om de gevolgen van een zware alcoholvergiftiging te behandelen maar heel veel scheelde het ook deze keer niet. Zodra Barry de jaarlijkse kersttoespraak van Bastaard Bea heeft gehoord, is het hek zoals altijd van de dam. Dan rest er weinig dan delirium zuipen. En obsessief masturberen natuurlijk.

In 2009 was deze vernederende toespraak nog best grappig te noemen; een omhooggevallen royale bastaard die zichzelf had wijsgemaakt dat ze de baas over een stelletje Nee-derlandse amoebes is en daarom sprak over “menselijk contact” en “naastenliefde”. Een arrogante, elitaire en zwaar hypocriete trut die het klootjesvolk even vertelt hoe zij zich dient te gedragen. Moederneukend hilarisch. Terwijl Nee-derlandse politici er groot voorstander van zijn om in het buitenland zoveel mogelijk donkergekleurde mensen kapot te bombarderen met zaken als verarm uranium of andersoortig opbeurend moordtuig, begint de omhooggevallen bastaard Bea over “naastenliefde”.

Ja, dat was lachen. Zelfs nog toen ik op tweede kerstdag wakker werd in het lokale ziekenhuis en kotsend en rillend de weg naar een goedkope taxi vond. Dit jaar is het lachen Barry helaas wel helemaal vergaan. Was het vorig jaar nog humor om die omhooggevallen aardappelpijper en haar middeleeuwse manier van denken te aanschouwen, dit jaar zou Barry het geheel simpelweg bedroevend en gĂȘnant willen noemen.

Ik weet niet precies in welke wereld Bastaard Bea leeft, maar het is in ieder geval niet de wereld waarin Barry en de rest van de menselijke amoebes verblijven. Bepaald niet. Ten eerste mag die liegende en bedriegende heks wat mij aangaat per direct gaan kappen met die naar diarree meurende religieuze retoriek. Beabitch, het is 2010. Nok met die onzin. Religie is voor intens zielige mensen die zich graag laten voorliegen. Religie is een onderdrukkingstechniek voor menselijke amoebes die het teveel moeite vinden hun eigen grijze massa eens te activeren. Religie bestaat uit slecht verzonnen sprookjes voor volwassenen. Je in deze tijd nog steeds met die achterlijke onzin bezighouden getuigt van extreme stompzinnigheid en een zwaar psychotische geest. Flikker op met die onzin.

Dan is er vervolgens het feit – zoals Bar al vrij duidelijk aangegeven heeft – dat Bea een bastaard is. Niet dat Bar sowieso iets met omhooggevallen post-elite heeft maar Bea liegt dat het gedrukt staat. Bea en haar familie hebben zichzelf namelijk ooit ingekocht om de Nee-derlandse amoebes te mogen onderdrukken, beroven en mishandelen. Het is tenslotte niet voor niets dat Bastaard Bea en haar bastaardmoeder Juliana altijd geweigerd hebben hun DNA voor onderzoeksdoeleinden af te staan. Het zijn niets meer dan liegende criminelen die profiteren van een bevolking die zich telkens weer opstelt als een groep continu uit den anus bloedende zwakzinnige losers.

Zwakzinnige losers die dan ook nog eens – alsof het godverdomme nog niet genoeg was – verbaal zwaar vernederd worden door Bastaard Bea. "Het is juist belangrijk te zoeken naar wat verbindt en om elkaar over en weer te bemoedigen." Oh? Wat bindt die bastaardheks dan precies met het volk? Het feit dat de Nee-derlandse amoebe grote hoeveelheden van zijn zuurverdiende centen aan haar en haar profiterende gezin van criminele dictators-in-wording weggeeft?

En Bea, waarom dat gelul over “vertrouwen” in elkaar hebben? Heeft je terroristische kapsel de inhoud van je hersenpan aangetast? Welk vertrouwen? Dat vertrouwen dat de overheid in haar amoebes blijkt te hebben? Je weet wel Bea, vertrouwen in de vorm van internetmonitoring, het afluisteren van telefoongesprekken, het volplempen van Nee-derland met camera's, vingerafdrukken mogen gebruiken voor opsporingsdoeleinden en ga zo maar door. Of doel je soms op de steeds verder opkomende verradermaatschappij waarin burgers door politici en justitie gestimuleerd worden elkaar te verraden? Flikker toch op.

Nee, dit was het laatste jaar dat Bar de toespraak van Tyrannosaurus Beatrix heeft gevolgd. Volgend jaar wordt het gewoon weer fijn mezelf een delirium zuipen, heel veel masturberen en vanuit dertig graden lachend familieleden in Nee-derland opbellen om ze te feliciteren met de psychotische politiestaat waarin ze verblijven. Godverdomme zeg, wat een trieste bedoening. Tijd voor een biertje en wat opwarmingsoefeningen voor den rechterhand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten