vrijdag 24 december 2010

Die winter toch

Godverdomme zeg, hoe moederneukend triest willen jullie het precies hebben? Terwijl het hier een graad of dertig is, is er in Nee-derland een pak sneeuw gevallen en vriest het. Niets bijzonders zou je zeggen, dat gebeurt in andere landen tenslotte al wat langer dan vandaag dus no fucking need to worry. Maar oh oh oh, wat blijkt? Half Nee-derland ligt plat doordat "de leiding" niet voorbereid was op dit weer. Serieus? Nee-derland is vergeten dat winters al enkele miljarden jaren voorkomen en daarom per ongeluk vergeten juiste maatregelen te nemen? Stelletje kontvuistende amoebes.

Ik heb begrepen dat in Nee-derland het strooizout bijna op is. En dat terwijl er door nationale anusverbreders vorige maand nog verkondigd werd dat "overheden al goed in het zout zitten". Zoals meestal het geval is, wordt de goeiige Nee-derlander gevuist met een door prikkeldraad omwonden dildo. Het strooizout is na een weekje - en volgens Barry's bescheiden mening is de winter nog maar net begonnen; dat wordt dus nog leuk - alweer zo goed als op en dus kan de uit zijn anus bloedende Nee-derlander als enthousiast hijgende herdershond gaan zitten uitkijken naar nog veel meer nekbrekende ellende en anale penetratie zonder welke vorm van bescherming dan ook.

In Nee-derland (en Barry hoeft vast niet te vertellen dat dat voor heel erg veel landen geldt) is het belangrijker om de relaties met grote bedrijven en andere landen in tact te houden. Terwijl de Nee-derlander nog wat bloed nadruppelt van de onvoorbereide winterse vuistsessie mag hij alweer meebetalen aan iets waar daadwerkelijk niemand iets aan heeft; het vliegtuigpark van het Nee-derlandse ministerie van Oorlogsvoering, Beroving en Distributie van Verarmd Uranium. De aanschaf van zo'n 85 oorlogsvliegtuigen die het luttele bedrag van 7,6 miljard euro gaat kosten.

Rij jij je jezelf dus gewoon aan gort op die ongestrooide doorgaande weg langs het stinkdorp waarin je woont, dan vliegen de Nee-derlandse militairen binnenkort nog een extra rondje over Afghanistan om daar moeders met kinderen aan flarden te bombarderen in de vers aangeschafte - maar technisch alweer zwaar achterhaalde - Joint Strike Fighters. Die heroïne, olie en mineralen moeten tenslotte toch op een of andere manier geroofd worden.

1 opmerking:

  1. Ik kan het niet zo duidelijk verwoorden als jij, maar ik voel precies hetzelfde.
    Prettige Kerst.

    BeantwoordenVerwijderen